Jacek Szczepański

Szef kuchni w Hotelu Warszawianka Centrum Kongresowe w Jachrance koło Serocka ma bogate doświadczenie zawodowe. Przez kilkanaście lat pracował w stołecznym pięciogwiazdkowym Ho [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




2 odpowiedzi na “Jacek Szczepański”

  1. prawdziwy pisze:

    pracowalem z tym czlowiekiem w bydgoszczy. bede go pamietał tylko z 3 ciagle wypowiadanych slow hu…. cyc….i ruchani….. podziwiam . moze smak ma dobry ale klasy tyle co brudu za paznokciami.

  2. Szybki Bill pisze:

    Buahahahahahaha!!!!
    Padłem, genialne!
    Wielu jest takich miszczów w tym zawodzie 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *