Po ubiegłorocznych spotkania liderów gastronomii w Warszawie, Krakowie, Gdańsku i Wrocławiu, firma MADE RESTAURANT kolejną Biznesową Konferencją Gastronomiczną organizuje w Poznaniu 19 marca w Concordia Design pod hasłem „Bądź 3 kroki przed i zarabiaj”. Program obejmuje zagadnienia HR, prawa, finansów, marketingu i serwisu. Eksperci z Polski Zachodniej wskażą najbardziej newralgiczne punkty, które determinują sukces finansowy w polskiej gastronomii.
– Frekwencja i komentarze podczas ubiegłorocznych spotkań pokazały, że branża ma potrzebę integracji i mierzenia się z trudnymi tematami, takimi jak brak ludzi do pracy. Wymiana wiedzy to jedyna droga do rozwoju w obliczu niedomagającej edukacji gastronomicznej w Polsce. To również międzynarodowy trend w wielu branżach, gdzie najskuteczniejsi praktycy uczą się od siebie – zapewniają Agnieszka Małkiewicz i
[...]Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Dodaj komentarz