FOODEXPO w nowej formule to największe targi spożywczo-gastronomiczne w Polsce Północnej, skierowane do profesjonalnego odbiorcy branżowego (w poprzednich edycjach pod tytułami BALTPIEK, GASTROEXPO i MLECZNA REWIA). Targi odbywają się w cyklu dwuletnim wraz z jedynymi w Polsce Międzynarodowymi Targami Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH, w 2015 roku zgromadziły blisko 250. wystawców z kraju i zagranicy, zyskując duże zainteresowaniem profesjonalnych odbiorców - imprezę odwiedziło blisko 6 tys. gości.
Targi będą doskonałą okazją do spotkań, konsultacji, szkoleń oraz przeglądem trendów sektora spożywczo-gastronomicznego, ze szczególnym uwzględnieniem potrzeb i specyfiki naszego regionu, ze wspólnym mianownikiem nowości i innowacje. Zatem na targach prezentowane będą pomysły i rozwiązania dla SMART BIZNESU - restauracji, piekarni, kawiarni, czy też firm z branży przetwórstwa spożywczego, najnowsze trendy w gastronomii, piekarnictwie, lodziarstwie, mleczarstwie i cukiernictwie i dietetyce. Impreza skierowana jest do właścicieli i menedżerów obiektów gastronomicznych, firm cateringowych, piekarni, cukierni, lodziarni, sklepów i hurtowni spożywczych, sieci supermarketów i dyskontów, jak również technologów żywności i żywienia oraz kucharzy.
SALONY TEMATYCZNE:
- salon piekarniczo-cukierniczy
- salon wyposażenia horeca
- targi mleczarskie Mleczna Rewia
DO UDZIAŁU ZAPRASZAMY PRODUCENTÓW I DYSTRYBUTORÓW:
produktów dla piekarstwa, cukiernictwa i lodziarstwa
produktów mleczarskich
produktów dla gastronomii
produktów regionalnych
produktów ekologicznych
produktów i usług dietetycznych
żywności dla alergików, diabetyków, dla dzieci
wyposażenia gastronomii i sklepów
a także dystrybutorów maszyn i urządzeń dla gastronomii, przemysłu spożywczego, utrzymania czystości, odzieży specjalistycznej, opakowań oraz transportu specjalistycznego
Zapraszam serdecznie do udziału w projekcie FOODEXPO 2017!
Patronat Honorowy: Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Dodaj komentarz