W dniach 25-26.04.2017 roku w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się druga edycja targów Mazury HoReCa. Pierwsza edycja, która odbyła się w maju 2016 roku, cieszyła się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, gromadząc prawie 120 firm z branży i 50 Profesjonalnych Kupujących (Hosted Buyers). Towarzyszyło jej wówczas wydarzenie skierowane do klienta indywidualnego – Festiwal Smaków. Organizatorzy, wychodząc naprzeciw opiniom i oczekiwaniom wystawców, postanowili w 2017 roku rozdzielić te dwie imprezy.
Targi Mazury HoReCa są dedykowane branży hotelarskiej i gastronomicznej. Nowością w 2017 roku będzie poszerzenie tematyki o branżę piekarską i cukierniczą. Wydarzenie Mazury HoReCa odbywa się w formule B2B opartej na spotkaniach biznesowych pomiędzy Wystawcami a potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers – Profesjonalni Kupujący). Ta formuła dobrze sprawdziła się w pierwszej edycji wydarzenia, będzie zatem kontynuowana. Obecność osób decyzyjnych zarówno po stronie wystawców, jak i Hosted Byuers, umożliwi pozyskanie bezpośrednich kontaktów, nawiązanie współpracy i zawarcie umów już w Expo Mazury, w czasie trwania targów.
Podczas Mazury HoReCa 2017 odbędą się także konkursy kulinarne, które zyskały uznanie podczas pierwszej edycji - m. in. Zielona Budka Master Challenge. Wezmą w nich udział zarówno profesjonaliści, jak i uczniowie szkół gastronomicznych.
MAZURY HoReCa to:
- prezentacja szerokiej oferty produktów, akcesoriów, usług, wyposażenia dla gastronomii, hoteli, cukierni i piekarni,
- spotkanie producentów, dystrybutorów, dostawców, przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy,
- okazja do zapoznania się z najnowszymi rozwiązaniami oraz trendami w branży gastronomicznej i hotelarskiej.
Serdecznie zapraszamy do udziału w targach! Tylko do końca grudnia 2016 atrakcyjna cena dla wystawców!
Więcej informacji na stronie internetowej http://www.mazuryhoreca.pl.
Dodaj komentarz