W Bielanach Wrocławskich uruchomiony został 3-gwiazkowy hotel Orient Palace w klasycystycznym dworku z 32 pokojami, restauracją z kuchnią indyjską, strefą SPA & wellness oraz salami konferencyjnymi na 150 osób.
Pokoje wyposażone są m.in. w 32-calowe telewizory, bezpłatne WiFi, antyalergiczne kołdry i poduszki oraz łazienki wykończone indyjskim marmurem. W części SPA & wellness znajduje się basen z wodą bez chloru, łaźnia, sauna oraz gabinet masażu. W podziemiach hotelu znajduje się pub. Dyrektorem hotelu został Tomasz Kopyczyński, który ostatnio pracował w hotelu Sofitel Wrocław na stanowisku rooms division managera, a szefem kuchni Robert Echaust, zdobywca Kulinarnego Pucharu Polski 2011, wcześniej pracujący w 5-gwiazdkowym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu. Właścicielem hotelu jest Tomasz Zaczek, prowadzący w Bielanach internetowy sklep w meblami kolonialnymi. Koszt budowy obiektu wyniósł 6,5 mln zł.
Pokoje wyposażone są m.in. w 32-calowe telewizory, bezpłatne WiFi, antyalergiczne kołdry i poduszki oraz łazienki wykończone indyjskim marmurem. W części SPA & wellness znajduje się basen z wodą bez chloru, łaźnia, sauna oraz gabinet masażu. W podziemiach hotelu znajduje się pub. Dyrektorem hotelu został Tomasz Kopyczyński, który ostatnio pracował w hotelu Sofitel Wrocław na stanowisku rooms division managera, a szefem kuchni Robert Echaust, zdobywca Kulinarnego Pucharu Polski 2011, wcześniej pracujący w 5-gwiazdkowym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu. Właścicielem hotelu jest Tomasz Zaczek, prowadzący w Bielanach internetowy sklep w meblami kolonialnymi. Koszt budowy obiektu wyniósł 6,5 mln zł.
Dodaj komentarz