Udostępniamy e-wydanie najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę corocznego raportu czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów.
Przygotowany przez redakcje Hotelarza i Restauracji, czołowych pism branży, Raport z Rynku HoReCa 2015 to ponad 100 stron fachowej wiedzy opracowanej przy współpracy najlepszych specjalistów i praktyków, a także z pomocą ekspertów z międzynarodowych firm konsultingowych.
• Polskie hotelarstwo - ciągły wzrost
• Marketingowy przegląd gastronomiczny 2015
• Najwięksi gracze na polskim rynku hotelowym
• Sieci hotelarskie
• Warunki prowadzenia gastronomii w największych miastach Polski
• Jak wyposażyć zaplecze kuchenne
• Programy dla gastronomii
• Katalog dostawców dla branży HoReCa
Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację otrzymują w wygodnej papierowej wersji.
Jeśli nie posiadasz jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić.
Dodaj komentarz