Raport z rynku HoReCa 2015

Udostępniamy e-wydanie najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę corocznego raportu czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów. Przygotowany przez redakcje Hotelarza i Restauracji, czołowych pism branży, Raport z Rynku HoReCa 2015 to ponad 100 stron fachowej wiedzy opracowanej przy współpracy najlepszych specjalistów i praktyków, a także z pomocą ekspertów z międzynarodowych firm konsultingowych.
• Polskie hotelarstwo - ciągły wzrost • Marketingowy przegląd gastronomiczny 2015 • Najwięksi gracze na polskim rynku hotelowym • Sieci hotelarskie • Warunki prowadzenia gastronomii w największych miastach Polski • Jak wyposażyć zaplecze kuchenne • Programy dla gastronomii • Katalog dostawców dla branży HoReCa Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację otrzymują w wygodnej papierowej wersji. Jeśli nie posiadasz jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *