Nowa Atmosfera w Park Hotelu Diament

Hotelowa restauracja, która będzie otwarta na gości z zewnątrz hotelu. Taka właśnie ma być restauracja Atmosfera w Park Hotelu Diament w Zabrzu. Dla amatorów dobrej kuchni zabrzańska Atmosfera przygotowała zupełnie nowe menu. Goście będą mogli na żywo oglądać, jak przygotowywane jest ich danie. Live cooking odbywa się na specjalnie przygotowanych do tego grillach teppanyaki. To propozycja szczególnie dla smakoszy kuchni śląskiej i amerykańskiego Steak House, którzy cenią sobie podziwianie sztuki gotowania i chcą stać się częścią kulinarnego show. - Specjalnością restauracji w Zabrzu będzie oczywiście tradycyjna rolada wołowa z kluskami śląskimi i modrą kapustą – podkreśla Grzegorz Szybka, dyrektor Catering&Events sieci Hotele Diament. – Nie zabraknie jednak prawdziwych steków dla tych, którzy lubią kuchnię zza oceanu. W nowym menu każdy klient na pewno znajdzie coś dla siebie. Z myślą o przedsiębiorcach w restauracji Atmosfera stworzono ofertę Biznesowych Wtorków. To doskonała okazja, żeby rozmowy na temat interesów przenieść z biurowych pomieszczeń, do profesjonalnego miejsca, gdzie menedżerowie będą mieli zapewnione nielimitowane posiłki i wino przez cały czas spotkania, a wszystko w atrakcyjniej cenie. Co więcej, zapewniona zostanie kameralna atmosfera i dyskretna obsługa. To nie jedyne zmiany zaplanowane dla tej restauracji. W przygotowaniu są kolejne dwie oferty. Jedna z nich skierowana będzie do rodzin i grup znajomych, które w niedzielne popołudnia będą chciały miło spędzić czas i skosztować rozmaitych specjałów szefa kuchni w ofercie „Jesz, ile chcesz”. Pasjonatów dobrych win na pewno ucieszy fakt, że już niedługo w restauracji Atmosfera otwarta zostanie profesjonalna Winiarnia, gdzie będzie można zarówno kupić, jak i posmakować win z całego świata.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *