25 marca, pierwszego dnia EuroGastro, największych i najważniejszych w Polsce targów dla branży HoReCa odbyło się organizowane przez nas w ramach Akademii Restauratora szkolenie "Wyeliminować porażkę, czyli o skutecznym zarządzaniu restauracją".
Nasi trenerzy - Piotr Grajewski, prezes spółki Santa Fe Partners będącej właścicielem marek restauracyjnych Blue Cactus i Iguana Lounge, oraz Piotr Komór, General Manger w Hard Rock Cafe w Warszawie omówili zagadnienia związane z efektywnym planowaniem menu w restauracji, programami motywacyjnymi dla pracowników, oraz procesami kontrolnymi.
Ponad 100 uczestników, właścicieli i inwestorów związanych z rynkiem restauracyjnym bardzo wysoko oceniło poziom spotkania, a spotkania indywidualne z trenerami i kuluarowe dyskusje trwały jeszcze na długo po zakończeniu głównej części spotkania.
Akademia Restauratora to sekcja szkoleniowa powołana przy czasopiśmie branżowym Restauracja. Jej szkolenia stanowią odpowiedź na wzrost zainteresowania restauratorów zdobywaniem specjalistycznej wiedzy niezbędnej do prowadzenia rentownego biznesu gastronomicznego.
Listę kolejnych planowanych szkoleń znajdziecie na www.akademia-restauratora.pl
Dodaj komentarz