Przemysław Zieliński, dotychczasowy zastępca szefa kuchni w Holiday Inn Józefów, awansował na szefa. Zastąpił Roberta Trzópka, który planuje zagraniczny staż.
Przemysław Zieliński przez kilka lat pracował w restauracjach w Wielkiej Brytanii i w Nowej Zelandii, a po powrocie do Polski w Concept 13, działającej w warszawskim ekskluzywnym domu handlowym Vitkac oraz w The Harvest, gdzie szefem był Robert Trzópek. – Kiedy prawie rok temu zatrudnialiśmy Roberta Trzópka, wiedzieliśmy i o jego planach, i ambicjach, aby otworzyć własną restaurację. Ustaliliśmy, że będziemy współpracować co najmniej do końca roku. Poprzez wybór Przemysława Zielińskiego na nowego szefa kuchni mamy nadzieję na kontynuację oraz rozwijanie zapoczątkowanych przez Roberta Trzópka zmian w filozofii prowadzonej przez hotel restauracji – mówi Rafał Kuczyński, dyrektor generalny Holiday Inn Józefów.
Przemysław Zieliński przez kilka lat pracował w restauracjach w Wielkiej Brytanii i w Nowej Zelandii, a po powrocie do Polski w Concept 13, działającej w warszawskim ekskluzywnym domu handlowym Vitkac oraz w The Harvest, gdzie szefem był Robert Trzópek. – Kiedy prawie rok temu zatrudnialiśmy Roberta Trzópka, wiedzieliśmy i o jego planach, i ambicjach, aby otworzyć własną restaurację. Ustaliliśmy, że będziemy współpracować co najmniej do końca roku. Poprzez wybór Przemysława Zielińskiego na nowego szefa kuchni mamy nadzieję na kontynuację oraz rozwijanie zapoczątkowanych przez Roberta Trzópka zmian w filozofii prowadzonej przez hotel restauracji – mówi Rafał Kuczyński, dyrektor generalny Holiday Inn Józefów.
Dodaj komentarz