Zarządzanie gastronomią

Kolejne szkolenie w ramach Akademii Hotelarza, które odbyło się 11 maja poświęcone było tematowi „Zarządzanie nowoczesną gastronomią hotelową”. Janusz Mitulski z firmy doradczej Horwath HTL, która jest też Patronem Merytorycznym Akademii, przedstawił „Nowe trendy w gastronomii hotelowej” przede wszystkim na przykładzie śniadań - najważniejszego posiłku w hotelu.



Mirosław Wojciechowski, dyrektor 4-gwiazdkowego hotelu Ruben w Zielonej Górze omówił „Skuteczność sprzedaży w gastronomii”, która opiera się przede wszystkim na odpowiedniej obsłudze, a w niej kluczową postacią jest kelner. Podczas swojego drugiego wykładu „Optymalizacja zatrudnienia i organizacji pracy w gastronomii hotelowej” Mirosław Wojciecho [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *