L’Art de la cuisine Martell 2014 w Hotelu ZAMEK RYN****

W dn. 28 lutego – 02 marca 2014 r. w Hotelu Zamek Ryn, należącym do Grupy Polish Prestige Hotels & Resorts, odbędzie się XII Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej L’Art de la cuisine Martell 2014. Przygotowania do organizacji tego wyjątkowego wydarzenia rozpoczęły: firma PERNOD-RICARD POLSKA wraz z marką MARTELL oraz GRUPĄ ANDERS. IV-wieczny Zamek krzyżacki w Rynie to miejsce wyjątkowe, z bogatą tradycją, również kulinarną. Dawna siedziba komtura, w której rycerze zakonni spożywali zwierzynę z okolicznych lasów i jezior, dziś także słynie z rozmaitości smaków i aromatów. W programie tegorocznej edycji Konkursu jest m.in. degustacja koniaku MARTELL dla uczestników i jurorów, prezentacje sponsorskie, a także zwiedzanie zamku z przewodnikiem. Konkurs L’Art de la cuisine Martell odbywał się będzie na zamkowym dziedzińcu, który jest najbardziej reprezentacyjną salą całego obiektu. Dziedziniec to miejsce o powierzchni 950 m2 i 8 m wysokości, zadaszone wyjątkowym baldachimem, w otoczeniu gustownych żyrandoli oraz historycznych znalezisk wyeksponowanych i podświetlonych w podłodze. To w tym właśnie miejscu odbywają się najważniejsze i największe wydarzenia kulturalne i rozrywkowe. Uczestnicy L’Art de la cuisine Martell 2014 będą także mogli korzystać z szerokiej gamy usług towarzyszących, wśród których można wymienić: centrum rekreacji z basenem, saunę i jacuzzi, salę do zajęć fitness, kręgielnię i bilard, a także SPA Księżnej Anny. Więcej informacji nt. tego wydarzenia oraz samego obiektu na stronie: www.zamekryn.pl


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *