Zlokalizowany na pograniczu z Warszawą w miejscowości Zakręt obiekt Mela Verde został hotelem, uzyskując kategorię trzech gwiazdek.
Hotel dysponujący 23 pokojami, restauracją i salą konferencyjną o pow. 90 mkw. prowadzi wstępne rozmowy w sprawie dołączenia do działającej już w Polsce międzynarodowej sieci, która przyjmuje takie niewielkie obiekty. Pod marką Mela Verde (Zielone Jabłko) oprócz hotelu działają także dwie restauracje przy ul Chmielnej w Warszawie oraz w Piasecznie. – Ze względu na fakt, iż właścicielami są rodowici Włosi, nasz hotel charakteryzuje się toskańską architekturą połączoną z naprawdę wyśmienitą włoską kuchnią – twierdzi Bartłomiej Zacharczuk z Mela Verde.
Hotel dysponujący 23 pokojami, restauracją i salą konferencyjną o pow. 90 mkw. prowadzi wstępne rozmowy w sprawie dołączenia do działającej już w Polsce międzynarodowej sieci, która przyjmuje takie niewielkie obiekty. Pod marką Mela Verde (Zielone Jabłko) oprócz hotelu działają także dwie restauracje przy ul Chmielnej w Warszawie oraz w Piasecznie. – Ze względu na fakt, iż właścicielami są rodowici Włosi, nasz hotel charakteryzuje się toskańską architekturą połączoną z naprawdę wyśmienitą włoską kuchnią – twierdzi Bartłomiej Zacharczuk z Mela Verde.
Dodaj komentarz