Gastronomia hotelowa ma swoją specyfikę, a zarządzanie nią wymaga specyficznej wiedzy
Z ponad trzydziestoma uczestnikami szkolenia, które odbyło się na ten temat w cyklu „Akademia Hotelarza” wiedzą i doświadczeniem na temat funkcjonowania gastronomii hotelowej dzielili się dwaj wybitni fachowcy Andrzej Przeniosło oraz Jerzy Podeszewski. Ich seminaria miały charakter czysto warszatowy, co pozwoliło gościom skonfrontować swoją praktykę z rozwiązaniami najbardziej skutecznymi.
Andrzej Przeniosło, który zajmował kierownicze stanowiska m.in. w warszawskim hotelu Marriot i Jan III Sobieski, zaprezentowa [...]
Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Świetne spotkanie. Pan Przeniosło to chodzące kompendium wiedzy o gastronomii