Targi EquipHotel 2024 – pod hasłem„Odważmy się”

Autor: Dla „Hotelarza” z Paryża Bogdan Czajkowski, HRCA

Między 3 a 7 listopada Paryż już tradycyjnie był światowym centrum branży HoReCa za sprawą targów EquipHotel. To najbardziej prestiżowe wydarzenie dla branży hotelarskiej i gastronomicznej, które co dwa lata gromadzi czołowych przedstawicieli tego sektora, i jest uznaną platformą prezentacji najnowszych trendów, wymiany doświadczeń oraz nawiązywania strategicznych partnerstw.

Tegoroczna edycja przyciągnęła ponad 1,2 tys. wystawców z 40 krajów, którzy prezentowali swoje produkty i usługi w czterech pawilonach tematycznych: Technologia i Usługi, Design, Wellness oraz Gastronomia. Impreza zgromadziła ponad 80 tys. odwiedzających z 114 krajów, co nie tylko podkreśla jej międzynarodowy charakter, ale także świadczy o rosnącym znaczeniu tego wydarzenia dla globalnego rynku hotelarskiego i gastronomicznego. Tematem przewodnim targów było hasło: Time to dare! (Odważmy się!), które miało inspirować uczestników do poszukiwania nowych odważnych rozwiązań w zakresie gościnności. Organizatorzy zachęcali do tworzenia innowacyjnych konceptów hotelowych i restauracyjnych, które nie tylko wyróżnią się na tle konkurencji, ale także zaoferują gościom niezapomniane doświadczenia.

Kierunki rozwoju branży HoReCa

[...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl




Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *