Między 3 a 7 listopada Paryż już tradycyjnie był światowym centrum branży HoReCa za sprawą targów EquipHotel. To najbardziej prestiżowe wydarzenie dla branży hotelarskiej i gastronomicznej, które co dwa lata gromadzi czołowych przedstawicieli tego sektora, i jest uznaną platformą prezentacji najnowszych trendów, wymiany doświadczeń oraz nawiązywania strategicznych partnerstw.
Tegoroczna edycja przyciągnęła ponad 1,2 tys. wystawców z 40 krajów, którzy prezentowali swoje produkty i usługi w czterech pawilonach tematycznych: Technologia i Usługi, Design, Wellness oraz Gastronomia. Impreza zgromadziła ponad 80 tys. odwiedzających z 114 krajów, co nie tylko podkreśla jej międzynarodowy charakter, ale także świadczy o rosnącym znaczeniu tego wydarzenia dla globalnego rynku hotelarskiego i gastronomicznego. Tematem przewodnim targów było hasło: Time to dare! (Odważmy się!), które miało inspirować uczestników do poszukiwania nowych odważnych rozwiązań w zakresie gościnności. Organizatorzy zachęcali do tworzenia innowacyjnych konceptów hotelowych i restauracyjnych, które nie tylko wyróżnią się na tle konkurencji, ale także zaoferują gościom niezapomniane doświadczenia.
Kierunki rozwoju branży HoReCa
[...]Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Dodaj komentarz