18 września w Four Points by Sheraton Mokotów z udziałem partnerów hotelu, klientów i agencji eventowych odbyło się otwarcie nowej przestrzeni eventowej – całorocznego tarasu Suwak 7 Garden.
Suwak 7 Garden ma bezpośrednie połączenie z parkiem linearnym Suwak – najnowszą inwestycją Zarządu Zieleni m.st. Warszawy, dzięki czemu jest miejscem otwartym, wypełnionym zielenią i światłem. Poza prezentacją samego miejsca, kluczowym punktem wydarzenia było przedstawienie nowego szefa kuchni, head grill mastera, Dawida Błaszczaka oraz jego kulinarnych umiejętności. Podczas imprezy odbyły się warsztaty kulinarne, wieczór umilała muzyka na żywo w wykonaniu wokalistki Małgorzaty Skrzyniarz i gitarzysty Leszka Wypycha oraz degustacja piw i win kraftowych, które na co dzień można także zakupić w restauracji. W loterii wizytówkowej można było wylosować vouchery na kolację lub nocleg w hotelu Four Points Warszawa Mokotów. Na zakończenie eventu przygotowano upominki, dzięki którym każdy z gości mógł kontynuować miły wieczór w domu.
Dodaj komentarz