Warszawskie Makro Centrum HoReCa zostało oficjalnym ośrodkiem przygotowań dla reprezentacji Stowarzyszenia Szefów Kuchni na VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu.
Poszczególne ekipy, złożone z mistrzów kuchni z całej Polski, muszą przed zawodami ćwiczyć i testować indywidualne pomysły oraz opanować do perfekcji każdy etap przygotowania potraw w ramach wyznaczonego limitu czasu.
VIII Mistrzostwa odbędą się we Wrocławiu 22 lipca 2006 r. Organizatorzy spodziewają się udziału 50 ekip z 30 krajów. Każda ekipa będzie musiała przygotować 5 potraw: rybę, kurczaka, żeberka wieprzowe, polędwicę wołową i deser.
Poszczególne ekipy, złożone z mistrzów kuchni z całej Polski, muszą przed zawodami ćwiczyć i testować indywidualne pomysły oraz opanować do perfekcji każdy etap przygotowania potraw w ramach wyznaczonego limitu czasu.
VIII Mistrzostwa odbędą się we Wrocławiu 22 lipca 2006 r. Organizatorzy spodziewają się udziału 50 ekip z 30 krajów. Każda ekipa będzie musiała przygotować 5 potraw: rybę, kurczaka, żeberka wieprzowe, polędwicę wołową i deser.
Dodaj komentarz