Trzecia edycja Mazury HoReCa!

Już w kwietniu po raz trzeci odbędzie się największe wydarzenie w branży HoReCa w północo-wschodniej Polsce. Przedstawiciele branży hotelarskiej, gastronomicznej i cateringowej spotkają się w Ostródzie nazwanej „Perłą Mazur”, w regionie słynącym nie tylko z walorów turystycznych i przyrodniczych, ale także z doskonałych, wielokrotnie nagradzanych produktów i usług gastronomicznych oraz infrastruktury turystycznej. Targi branżowe Mazury HoReCa wyróżniają się poprzez formułę krótkich spotkań biznesowych wystawców z profesjonalnymi kupującymi (Hosted Buyers). Podczas Mazury HoReCa 2017 profesjonalnych kupujących było prawie stu, a spotkania zaowocowały wieloma nowymi relacjami, udanymi transakcjami, a także nowatorskimi pomysłami biznesowymi. Taka formuła targów gwarantuje wystawcom precyzyjne dotarcie do kontrahentów zainteresowanych ich produktami i usługami. Rekrutacja do Programu Hosted Buyers trwa. Mocnym punktem Mazury HoReCa są także prestiżowe konkursy kulinarne. Już podczas drugiej edycji konkursów „Master Challenge”, „Drób na Polskim Stole” i „Gęsina w Restauracji” w kwietniu 2017 uczestnicy walczyli o obronę tytułów. Podczas Mazury HoReCa 2018 pojawi się także nowy konkurs kierowany do Kół Gospodyń Wiejskich z całej Polski. Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego, który objął ponadto swoim patronatem Strefę Regionów z najlepszymi lokalnymi produktami z całej Polski. Podobnie jak w poprzednich edycjach, podczas Mazury HoReCa 2018 w Expo Mazury pojawią się znani szefowie kuchni (i strefa live cooking), młode talenty kulinarne, menedżerowie i właściciele hoteli, restauracji, nowych formatów gastronomicznych, firm cateringowych, cukierni, piekarni i lodziarni, dystrybutorzy produktów i usług dla branży HoReCa. Zapraszamy do Expo Mazury w Ostródzie! Więcej informacji można znaleźć na stronie: http://mazuryhoreca.pl


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *