Zyskowna gastronomia w ramach Akademii Hotelarza

W ostatni czwartek w warszawskim hotelu Courtyard by Marriott odbyło się kolejne ze szkoleń z cyklu Akademii Hotelarza. Tym razem tematem spotkania były zagadnienia związane z podwyższanie zyskowności hotelowej gastronomii. Spotkanie prowadził Andrzej Przeniosło, jeden z najlepszych w Polsce specjalistów zajmujących się hotelową gastronomią, menadżer posiadający ponad 30 letnie doświadczenie zawodowe w hotelach sieciowych i niezależnych. Podczas spotkania omówił zagadnienia związane z ograniczeniem nadużyć, uszczelnienia systemu zamówień, a także menu engineeringiem, czyli metodami właściwego ustalania cen sprzedażowych. Uczestnicy bardzo wysoko ocenili zarówno poziom merytoryczny spotkania, jak i użyteczność przekazanej wiedzy. Na kolejne szkolenie z cyklu Akademii Hotelarza zapraszamy już 5 października do hotelu AC by Marriott. Tematem spotkania tym razem będzie Rekrutacja i wynagradzanie w hotelarstwie, czyli skąd wziąć i jak utrzymać najlepszych pracowników na rynku.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *